Not seeing a Scroll to Top Button ? Go to our FAQ page for more info.

powrót do sekcji PROzdrowie

PROzdrowie - Kamil P

PROzdrowie - Kamil P (5)

Friday, 10 November 2017 11:51
Kamil P. from Kraków

The Board of our foundation decided to keep financing of Kamil’s speech therapy which takes place once a week. The therapist comes home regularly, Kamil knows her well and  this is why he is willing to do all the exercises. Kamil quite often suffers from upper respiratory infections, then he must have an aspirator permanently attached. We are happy to announce that we’ve recently found a donor who will support us in the financing of Kamil’s therapy. Together with Kamil’s parents we are extremely grateful for this support with such a big heart.

Wednesday, 15 February 2017 20:48
Zmiana terapeutki
There is no translation available.

W lutym 2016 r. Zarząd Fundacji podjął decyzję o finansowaniu 14 letniemu Kamilowi terapii logopedycznej. Zajęcia są prowadzone przez Panią Anitę i odbywają się raz w tygodniu.

Sunday, 29 January 2017 21:58
Fotelik rehabilitacyjny
There is no translation available.

Cierpiący na MPD z rzadką wadą genetyczną RING22 Kamil, dostał w lutym 2013r. fotelik rehabilitacyjny Misiarz. Fotelik ma regulację boczną bioder, zdejmowalną tapicerkę, blat i sandałki. Dzięki dużemu zakresowi regulacji można go dostosować po pozycji chłopca a dzięki kółkom swobodne przemieszczać.

Sunday, 29 January 2017 21:57
Nowy sprzęt dla Kamila
There is no translation available.

Dzięki wsparciu Fundacji rodzice Kamila będą mogli zakupić dla chłopca wałek rehabilitacyjny niezbędny do prowadzenia zajęć terapeutycznych w domu.

Sunday, 29 January 2017 21:57
Pomoc na rzecz Kamila P.
There is no translation available.

Jedenastoletni Kamil chorujący na mózgowe porażenie dziecięce jest podopiecznym Fundacji od marca 2012 r. Pomoc Fundacji umożliwiła sfinansowanie zajęć rehabilitacji ruchowej. Zajęcia, realizowane w systemie terapii indywidualnej, odbywają się trzy razy w tygodniu i trwają jedną godzinę zegarową.