Not seeing a Scroll to Top Button ? Go to our FAQ page for more info.

powrót do sekcji PROzdrowie

PROzdrowie - Kuba O

PROzdrowie - Kuba O (2)

Monday, 09 October 2017 18:53
Five years together

We are together with Kuba and his family from Ulhówek for five years now. For Kuba it was a time of intensive development. Thanks to physiotherapy and his incredible willpower, despite his disability, he is more athletic than most of us! Kuba! Brave Warrior, in October you will be fifteen years old. We wish you a lot of strength. Fight on, because it is really worth of it.

Sunday, 29 January 2017 22:38
Kuba O
There is no translation available.

Turnus w Małym Gacnie

W drugiej połowie sierpnia 2013 r. Kuba wraz z mamą wybrali się na turnus rehabilitacyjny do Ośrodka Rehabilitacji „Neuron" w Małym Gacnie. Na turnusie chłopiec uczestniczył m.in. w kinezyterapii, fizykoterapii, integracji sensorycznej, rezonansie stochastycznym i elektrostymulacji.

Kuba O.

Jedenastoletni Jakub jest chory na przepuklinę oponowo-rdzeniową w odcinku lędźwiowo-krzyżowym i wodogłowie. Od stycznia 2013 r. Fundacja zdecydowała się pokryć koszty świadczeń rehabilitacyjnych prowadzonych metodą PNF i NDT Bobath. Sesje obejmujące indywidualnie dobrane ćwiczenia ruchowe mają na celu naukę i doskonalenie chodu. Spotkania odbywają się trzy razy w tygodniu, w wymiarze jednej godziny.